Najljepše vjenčanice poznatih dama koje su se udala ove godine

Piše: Redakcija

Ljetni mjeseci rezervirani su za vjenčanja, ali već od početka ove godine mnogi u svijetu su stali na ludi kamen. Svako vjenčanje bilo je zaista raskošno te se nije štedjelo, a mlade su se potrudile da sve izgleda savršeno, baš kao i njihove haljine. 

Izabrali smo najljepše vjenčanice koje su do sada obilježile 2019. godinu. 

Poznata hrvatska blogerica Ella Dvornik početkom godine se u Las Vegasu udala za svog dugogodišnjeg partnera Charlesa. Mlada Ella oduševila nas je izborom svoje haljine u koji svakako nismo ni trebali sumnjati. 

Bh. manekenka Dalila Tufo i njen izabranik, Jasmin Konjhodžić  izgovorili su sudbonosno „DA“ u aprilu. Vjenčanoj ceremoniji, koja je upriličena u sarajevskom hotelu Hollywood, prisustvovalo je više od 100 zvanica. Dalila je birala raskošnu vjenčanicu koja joj je savršeno pristajala. 

Nekadašnji bh. fudbalski reprezentativac Anel Hadžić oženio je prošlog mjeseca svoju izabranicu Almu Pljevljaković. Prelijepa mladenka svoju je vjenčanicu dizajnirala sama. 

Bivši golman naše fudbalske repreztacije, Kenan Hasagić, nedavno se na vječnu ljubav zakleo svojoj dugogodišnjoj partnerici Aminki Sivac. Prelijepa mladenka u raskošnoj vjenčanici izgledala je poput princeze.

Princeza od Monacam, Charlotte Casiraghi i njen partner, filmski producent Dimitri Rassam, zakleli su se na vječnu ljubav na istom mjestu gdje je njena baka, slavna glumica i princeza Grace Kelly odlučila postati supruga princa Rainierija III. Charlotte je izabrala ovu prekrasnu bijelu haljinu bez naramenica, koju je upotpunila dijamantnom ogrlicom “Cartier” njene. 

View this post on Instagram

❤️just married❤️

A post shared by Grace Patricia Kelly Grimaldi (@grace_kelly.grimaldi) on

Sophie Turner i muzičar Joe Jonas vjenčali su se drugi put. Glumica je prvo nosila vrlo jednostavnu, minimalističku bijelu haljinu, a kasnije se presvukla u prekrasnu, dugačku vjenčanicu s puf rukavima i stavila je veo na glavu.

View this post on Instagram

Mr and Mrs Jonas Photo by @corbingurkin

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Pročitajte još