Nisu je štedjeli: Melania Trump ismijana zbog haljine

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Prva dama Amerike, Melania Trump ponovo se našla na meti modnih kritičara. Naime, ona je stigla na proslavu povodom američkog Dana nezavisnosti u bijeloj haljini brenda “Carolina Herrer” uz koju je kombinirala uz roze “Louboutin” štikle. 

Foto: AFP

No, mnogima se  haljina nije svidjela, a zaključili su da kreacija nije dovoljno dojmljiva za događaj ovog tipa. Ovaj put nisu prigovarali oko cijene, jer ovaj model košta 1200 dolara. 

– Prva dama nosi haljinu koja izgleda poput deke”, “Misli li ona da je na Olimpijskim igrama” i “Nosi rusku haljinu, ne mogu je gledati” – neki su od komentara na društvenim mrežama. Glavna zamjerka bila je da jednostavno nije dovoljno elegantna haljina za proslavu Dana nezavisnosti.

Neki su zaključili i da je Melania ovim modnim odabirom, odnosno prugicama u boji na haljina, izrazila podršku LGBT zajednici. 

Foto: AFP

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti