Trumpovi u posjeti kraljici Elizabethi II: Melania još jednom dokazala zbog čega s pravom nosi titulu prve dame

Piše: Redakcija

FOTO: AFP

Američki predsjednik Donald Trump, doputovao je u zvaničnu posjetu Velikoj Britaniji, a kako je ranije najavljeno, prvi sastanak održao je sa britanskom kraljicom Elizabethom II u Buckinghamskoj palači. Poput prethodne posjete Japanu, Trump i je i na ovo putovanje krenuo u pratnji supruge Melanie koja je još jednom zasjenila prisutne na kraljevskom dvoru i državnu posjetu stavila u drugi plan. Prva dama SAD, dominirala je kada je u pitanju modni stil, a brojni dizajneri morali su se složiti s činjenicom da je tokom britanske posjete, Melania prevazišla samu sebe kada je riječ o izboru garderobe u kojoj se pojavila.

https://www.instagram.com/theroyalfamily/

Tokom dolaska u predvorje Buckinghamske palače, Melaniu i Donalda Trumpa dočekao je princ Charles zajedno sa suprugom Camillom, a nakon ugodnog razgovora, u palači ih je primila kraljica Elizabetha II. Iako još uvijek nije poznato o čemu su razgovarali predstavnici dviju zemalja, brojni fotografi pažnju su usmjerili na Melaniju koja je u vrlo elegantnoj bijeloj kombinaciji dominirala kraljevskim dvorom. Savršena kao i uvijek, Melania je elegantnu bijelu haljinu uparila bijelim šeširom sa teget plavom trakom i visokim plavim salonkama.

Elegancija i savršenstvo, samo su neki od komentara prisutnih koji su barem na kratko mogli uživati u njenom modnom izdanju.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti