Koji par patika da izaberem: Kolekcija koju posjeduje Beyonce će vas šokirati

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BwuX3GJBYyI/

Pjevačica Beyonce već godinama uspjela je izgraditi sopstveni stil odjevanja po kojem je poznata širom planete. U svom timu ima nekoliko dizajnera i kreativaca koji se brinu o njenim nastupima i garderobi. Bilo da se radi o koncertima, posjeti muzejima, humanitarnim akcijama ili običnoj popodnevnoj šetnji, Beyonce i njen partner Jay-Z uvijek izgledaju besprijekorno. Kako bi sve odisalo savršeno, Beyonce se trudi pazeći na ishranu, a tokom svakoga dana, po nekoliko sati provede u teretani i na yogi.

Svi koji su navikli gledati je u elegantnim haljinama različitih boja i dezena, bili su iznenađeni kada je na svom Instagramu objavila fotografije na kojima pozira pored, slobodno možemo reći, nekoliko stotina pari patika različitih dezena. Naime, Beyonce koja već godinama unazad njeguje saradnju sa “Adidasom” pokazala je svoju “skromnu” kolekciju među kojom su se našli i brojni modeli namjenjeni jačem polu, što njoj svakako nije predstavljalo nikakav problem, budući da i sama obožava nositi iste.

Više od 7 miliona “ljubomornih” fanova priznalo je da im se dopadaju njene fotografije, a kako i ne bi kada se među mnogobrojnim modelima pored kojih je pjevačica pozirala, nalaze i neki od omiljenih patika njene višemilionske armije. Polije ovoga, moramo priznati da Beyonce nema pravo reći da poput ostalih dama “nema šta za obuti”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti