Kristen Stewart se pojavila pred publikom: Ono šta je uradila sa svojim licem kosi se sa modnim trendovima

Piše: Redakcija

Američka glumica Kristen Stewart pojavila se nedavno na modnoj reviji “Chanela” održanoj u Južnoj Koreji, a prisutni na ovoj reviji bili su vidno iznenađeni izdanjem slavne glumice koja se na reviji pojavila u prilično iznenađujućem izdanju. Pred sam početak revije, Kristen se pojavila pred novinarima izblajhanim i ofarbanim obrvama, što se kosi sa svim “beauty” trendovima današnjice.

Ona je novu boju svojih obrva odlučila uskladiti sa svjetlim pramenovima kose, a neki su odmah reagirali komentirajuću da uopšte nisu ni sigurni da ima obrve. Mnogi su ostali začuđeni njenim nesvakidašnjim potezom za koji već sada predviđaju da bi mogao postati novi modni trend. No, modni analitičari tvrde kako publiku ovo ne bi trebalo uopšte da čudi, budući da se glumica na premijeri “Met Gala” pojavila u sličnom izdanju. Ona je tom prilikom prošetala crvenim tepihom sa narandžastim obrvama, a mnogi smatraju da ih je i tom prilikom prethodno prvo izbjelila.

https://www.instagram.com/p/ByAs5KLB7c6/

Da li se radi o novom trendu, ostaje da se vidi, dok su mnogi mišljenja kako je ovdje riječ o skrivenom trendu koji pokušava lansirati modna kuća “Chanel”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti