Ovim stajlinzima Melania Trump potvrdila zašto nosi titulu najbolje obučene prve dame

Piše: Redakcija

 AFP

Melania I donald Trump završili su službenu posjetu Japanu, koja je uključivala i svečanu večeru u carskoj palači u Tokiju, te posjetu američkom nosaču zrakoplova USS Wasp, u sklopu obilježavanja praznika Dana sjećanja prije odlaska u Washington. Trumpovi su nakon cjelodnevnog druženja prisustvovali i večeri koja se održala u večernjim satima u društvu japanskog cara Naruhita, carice Masako, prijestolonasljednika Fumihita i princeze Kiko, te japanskog premijera Shinza Abea i supruge Akie.

Na večeri Melania se pojavila u svečanoj kaftan haljini blijedoružičaste boje. Kreacija s upečatljivim plaštem i srebrenim detaljima izvezenih listova djelo je luksuznog francuskog atelijera J. Mandel. Efektnu haljinu s potpisom J. Mendel, Melania je kompletirala omiljenim stiletto cipelama, a modnu dominaciju u Japanu slijedećeg dana postigla je pojavom na američkom nosaču zrakoplova USS Wasp.

Njeno posljednje pojavljivanje prije odlaska u SAD jeste bijela haljina koju je vješto sakrila ispod  efektnog modela žuto-bijelog balonera s cvijetnim uzorkom. Za navedeni model jakne, koji je nosila uz dodatak bijelog kaiša, zaslužan je poznati belgijski dizajner Dries Van Noten, a formalno izdanje i ovaj je put upotpunila omiljenim stiletto cipelama u neonski žutoj boji s potpisom slavnog Christiana Louboutina.

 AFP

AFP

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti