Zgodna Brazilka u nikad izazovnijem izdanju: Uhvatit ćete se za glavu kada vidite kakvu je haljinu obukla

Piše: Redakcija

FOTO: AFP

Na samom otvaranju Filmskog festivala u Cannesu obilježila su najveća imena svjetskog glumišta, no bivša manekenka Alessandra Ambrosio potrudila se da zasjeni sve prisutne, a kako i ne bi kada se na crvenom tepihu jednog od najvećih filmskih festivala u svijetu pojavila u izazovnoj crvenoj haljini velškog dizajnera Juliena Macdonalda, kojojm je pokazala svoju savršenu liniju. I ne samo to, 38-godišnja manekenka koja se našla u centru pažnje, zablistala je u haljini koja je otkrila njenu izvajanu figuru, a prisutni su na kratko mogli uživati u pogledu na jednu od onih manekenki koja i nikada nije prestala privlačiti pažnju javnosti, iako je prošlo nekoliko mjeseci od kada se posljednji put pojavila na nekoj modnoj reviji.

View this post on Instagram

Lady in red 🌹

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Bivša Viktorijina anđelica nedavno se pojavila na jednoj plaži noseći na sebi bijelu košulju ispod koje su se oslikavale njene obline, a prisutni su tom prilikom izjavili da se manekenka nalazi u sjajnoj formi, baš kao u najboljim danima svoje karijere.

Mnogi su mišljenja kako je atraktivna Brazilka ponovo zabistala onoga trenutka kada je stupila u vezu sa novim partnerom. Nakon trinaestogodišnje romanse sa Jamieom Mazurom, prelijepa manekenka već godinu dana je u ljubavi sa dizajnerom Nicolom Oddijem. Očigledno da nova ljubav daje rezultate, pa je njena uspavana karijera ponovo doživjela vrhunac.

FOTO: AFP

Ipak, oni koji već godinama prate Filmski festival u Cannesu, smatraju kako je Alessandra uspješno iskopirala haljinu koju je prije dvije godine na istom događaju prošetala Bella Hadid. U svakom slučaju, atraktivna Brazilka učinila je ovaj događaj mnogo zanimljivijim, dok su modni kritičari složni u jednom, Brazilka je iza sebe ostavila sve zvijezde festivala koje će se naredni put morati bolje pripremiti kako bi zadivili i više nego strogu modnu kritiku.

https://www.instagram.com/p/BxgoVI6Bztc/?fbclid=IwAR0nMBgJaFLYEeb7oILcfL-udZhx_V5BJfwkYJiAocaO6MYssfSb6VOfNKU

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti