Eva Longoria pokazala zanosnu figuru na crvenom tepihu u Cannesu

Piše: Redakcija

Krajem šestog mjeseca prošle godine Eva Longoria je prvi put postala majka u 43. godini. Sinu je dala ime Santiago, a nedugo poslije porođaja odlučila je ozbiljno prioniti na posao u misiji vraćanja tijela u formu.

– Pilates, joga i puno trčanja, to me zabavlja i opušta, ali nažalost – to toliko ne jača mišiće kao što se mnogima možda čini. Nedavno mi je došla moja nutricionistica i obznanila mi je jednu tužnu vijest – moja mišićna masa baš i nije na nekom zavidnom nivou pa mi je predložila promjenu. Uputila me u teretanu i naložila teške vježbe. Nemate pojma kako mi je to teško palo. Mislim, da mogu, ja bih samo tamo stajala i radila običan biceps curl u nadi da će mi ta vježba ojačati cijelo tijelo. Eto – toliko volim vježbati – otkrila je glumica.

Da je svoje tijelo nakon poroda vratila u formu dokaz je i posljednje pojavljivanje na film festivalu u Cannesu gdje je sve oduševila raskošnom haljinom u nježnoj nijansi, s potpisom italijanske dizajnerice Alberta Ferretti čije kreacije ova glumica rado nosi.

Asimetrično krojena haljina golih ramena s dubokim prorezom detaljima sa šljokicama koje su dodatno naglasile njenu vitku liniju. Smjelu kreaciju upotpunila je sandalama s tankim kaišićima. Budući da kreacija ne trpi mnogo nakita Eva je imala samo diskretne naušnice, a kosu je stilizirala u blage uvojke.

 Eva Longoria / AFP

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti