Ove godine rajf je ponovo u modi: Retro izgled za proljetnu sezonu

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BwweyIHnw0F/

Sezona pred nama donosi nam garderobu u koju ćemo unijeti brojne promjene. Na velika vrata vratio se hair accessories koji ju mnogo djevojke obožavala još dok su bile male. Stilizirana kosa je detalj, koji će svakom outfitu dati dozu elegancije, posebno kada je ukrastie živopisnim, retro rajfovima.

Rajf, ukosnice i retro šnale sa prizvukom drveta, ove sezone će naprosto osvojiti sve modne sladokusce, a moći ćete da ih primjetite gdje god da krenete. Pored toga što su nevjerovatno praktične i jednostavne za upotrebu, mnoge djevojke će bukvalno spasiti tokom dana kada njihova kosa izgleda pomalo neuredno i raščupano, ili jednostavno nemate vremena za dotjerivanje.

Retro rajfovi odlična su prilika za sve odjevne kombinacije, bilo da se radi o standarnom poslovnom outfitu, ili je riječ o večernjem izlasku ili šetnji.

https://www.instagram.com/p/BwXc6MvH1e7/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti