Mokra Kim Kardashian: Haljina koja je privukla najveću pažnju na Met Gali

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BxJMGe2nKrv/

“Met Gala” je završena, a utisci o ovogodišnjem izdanju najglamuroznijeg događaja još uvijek se sliježu. Kao glavna zvijezda, očekivano, nametnula se Lady Gaga koje je pored činjenice da je bila najavljena kao jedna od voditeljica programa, uspjela svu pažnju skrenuti na sebe, 16-minutnim performansom tokom kojeg je pokazala četiri modna izdanja skidajući haljinu za haljinom sa sebe, nakon čega je izvela svojevrsan spektakl, plešući striptiz ispred “Metropolitan Museum of Art’s” u New Yorku.

No, da je još neko planirao ukrasti pažnju i u tome uspio, pokazala je Kim Kardashian, neprikosnovena gošća ovakvih događaja. Zvijezda brojnih skandala na gala zabavu došla je u pratnji svog supruga Kanyea Westa, a haljina koju je izabrala za ovu priliku, bilo je nešto što do sada nije viđeno. Ona se naime, pojavila u jedinstvenoj uskoj haljini sa istaknutim dekolteom koju je dizajnirao Thierry Mugler.

Ništa ne bi bilo čudno da Kim nije izgledala kao da je upravo izašla iz bazena. Njena kosa zajedno sa njenom haljinom odavala je utisak sexy Kim koji poput glumica iz hit serije “Čuvari plaže” elegantno izlazi iz okeana dok se sa njenog izvajanog tijela slivaju kapljice vode.

https://www.instagram.com/p/BxKXIc6FwTX/

-Ovo je prvi put u 20 godina da gospodin Mugler dizajnira za svoju modnu kuću. Zato mi je velika čast nositi ovu haljinu. Njena izrada trajala je osam mjeseci. Zamislio me kao kalifornijsku curu koja mokra izlazi iz okeana i sve kaplje s nje- izjavila je Kardashian.

https://www.instagram.com/p/BxJ9bOjgZIi/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti