Samo Charlize Theron zna kako iskombinirati legendarne birkenstockice s trendi trapericama

Piše: Redakcija

Charlize Theron /AFP

Popularna glumica Cgarlize Theron jedna je od sretnica koja se može pohvaliti kako joj svaka frizura pristaje, a svaki komad odjeće koji ona obuče postaje apsolutni hit. Figurom modela izgleda jednako dobro i na crvenom tepihu gdje bira elegantne haljine, ali i dok šeta ulicom u udobnoj kreaciji.

https://www.instagram.com/p/BxGQsRXhbpS/

Charlize voli ležerne odjevne kombinacije koje naglašavaju njenu vitku liniju. Zbog toga nije uspjela proći nezapaženo  dok je šetala Los Angelesom u ležernom outfitu. Ovoga puta kombinirala je trendi traperice s odrezanim nogavicama, sivom tankom džemperčiću, modernom šeširiću i birkenstockicama s dva remena, hit modelom Arizona za kojim već neko vrijeme luduju zaljubljenice u modu. Ovu kombinaciju upotpunila je upečatljivom torbom modne kuće Prada.

https://www.instagram.com/p/BxDbfpEFkC0/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti