Modni preokret Selene Gomez: Zablistala u haljini koja je apsolutni hit sezone

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Pjevačica Selena Gomez uzela je dužu pauzu od pjevačke karijere i društvenih mreža kako bi se što više posvetila svome zdravlju i privatnom životu.Nakon dužeg izbivanja s javne scene, Selena se nedavno pojavila na crvenom tepihu i sve oduševila nevjerovatnom elegancijom.

 Selena Gomez / The Hollywood Reporter’s Empowerment / AFP

Za svoj ponovni izlazak pred javnost popularna pjevačica pojavila se u haljini koju svaka žena želi imati u svom ormaru, a riječ je o haljini s tačkicama koja je zasigurno apsolutni hit sezone. Haljina na preklom s potpisom modne kuće Celine plijeni pažnju i gotovo nikada ne izlazi iz mode. Pojavljivanjem na događaju koji je organizirao The Hollywood Reporter’s Empowerment u Los Angelesu dokaz je koliko je mlada pjevačica radila na svom izgledu te da je ovo porpuni modni preokret Selene Gomez.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti