Irina Shayk u dosad neviđenom izdanju: Styling od kojeg zastaje dah

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BwsX8_Wnv-V/

Jedan od najplaćenijih svjetskih modela, Irina Shayk nedavno se pojavila na promociji najnovije note mirisa “Scandal”, koju potpisuje čuveni francuski dizajner Jean-Paul Gaultier. Atraktivna manekenka bila je zvijezda večeri, a prisutni na samoj promociji, bili su oduševljeni stylingom prelijepe manekenke koja je ovoga puta nadmašila samu sebe.

https://www.instagram.com/p/BwrXdVZAxvb/?utm_source=ig_embed

Upravo je modna kuća “Jean-Paul Gaultier” bila inspiracija za manekenku koja je za ovu priliku odabrala blejzer haljinu. Ipak, ono što su modni kritičari ocijenili najvišom ocjenom bila je njena haljina koja je otkrila mnogo toga. veoma izazovan dekolte i veliki prorez na nozi uz njenu savršenu figuru bili su savršena kombinacija.

Partnerica Bradleya Coopera bila je vidno raspoložena, što je u konačnici odisalo jednim sjajnim izadnjem atraktivne Ruskinje, koja je posljednjih mjeseci bila u sjeni svog partnera, a sve zbog njegovog velikog uspjeha na filmskom platnu, kao i spekulacija o navodnoj ljubavnoj aferi koju je imao sa pjevačicom Lady Gagom.

Pročitajte još