Modna blogerica iznenadila fanove: Spojila je nespojivo i bez trunke šminke prošetala ulicama New Yorka

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BwUsgLZjBkh/

Modna blogerica Olivia Palermo, pored toga što važi za jednu od najcjenjenijih blogerica na modnoj sceni, već i sama često prezentira ono o čemu piše u svojim blogovima. Na njenom Instagramu gotovo uvijek možemo viditi odjevne kombinacije u kojima se pojavljuje u javnosti, kršeći tako nepisana pravila i spajajući nespojivo. Olivia, posljednjih godina važi za jednu od najuticacnijih trendesterki, ipak je ovoga puta, prekršila svoja pravila i u javnosti se pojavila u prilično neočekivanom izdanju.

Atraktivna blogerica, nedavno je prošetala ulicama New Yorka u sivkastoj bundi, uskim farmericama i rozom torbicom. Iako je na prvi mah nisu mogli prepoznati, svi su ostali začuđeni njenom odjevnom kombinacijom na koju od nje nisu navikli. Bijele patike i svijetle naočare uz kosu vezanu u punđu, stvorile su utisak da se radi o slučajnoj prolaznici koja je na brzaka odlučila “skoknuti” u shopping ne mareći previše za svoj izgled.

View this post on Instagram

Gazing at my German!

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo) on

View this post on Instagram

Putting on my spring coat 💐

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo) on

View this post on Instagram

Serious business.

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti