Kate Middleton dobila dostojnu kopiju: Supruga britanskog fudbalera obožava kraljevski stil

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BwT5GQ1FPuq/

Da su supruge britanskih prinčeva Williama i Harryja postale prave trendseterke ne samo na “ostrvu” već i u ostatka planete, pozazuju brojne celebrity dame koje jednostavno ne mogu odoliti garderobu koju svakodnevno promoviraju Meghan Markle i Kate Middleton. Jedna od onih koja nije ostala imuna na stil supruge starijeg britanskog princa je i Christine, supruga bivšeg engleskog fudbalera Franka Lamparda koja naprosto obožava sa fanovima podijeliti fotografije na kojima pozira u novim odjevnim kombinacijama.

Poznata voditeljica nedavno se pojavila u TV emisiji “Lorraine show”, a garderoba koju je nosila mnoge je asocirala na omiljene odjevne kombinacije Kate Middleton. Da je to tačno, potvrdila je i Christine rekavši kako je njena najnovija modna kombinacija kupljena u elitnoj londonskoj radnji “L.K.Bennett”, inače, omiljenom butiku u kojem često kupuje i sama princeza Kate.

Christine se naime, na svečanom događaju pojavila u plavoj bluzi sa bijelim tufnama za koju je izdvojila laskavih 185 fundi, dok je za plave traperice sa dubokim strukom morala “iskeširati” 165 britanskih funti, a cijelu kombinaciju začinila je plavi salonkama sa visokom petom vrijednim 195 funti.

Ova nimalo jeftina odjevna kombinacija, samo je jedna u nizu od onoga što se krije u njenom garderoberu, a da je “L.K.Bennett” postao njeno omiljeno odredište, Christine je pokazala brojnim fotografijama na svom Instagramu koje svjedoče da trošenje stotina funti na najskuplju garderobu, za nju ne predstavljaju nikakav problem.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti