Louis Vuitton je lansirao unisex parfeme kojima je nemoguće odoljeti

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BwHprRPgPv_/

Modni brend “Louis Vuitton” iznenadio je svoje fanove novom linijom parfema. Kolekcija pod nazivom “Les Colognes” obradovala je istovremeno i muškarce i žene budući da se radi o unisex parfemu. Kolekcija je sačinjena od tri parfema iza kojih stoji Jacques Cavalier Belletrud, a posebna inspiracija kreatora ovih parfema bila je mirisna Kalifornija.

Parfemi “Cactus Garden”, “Sun Song” i “Afternoon Swim” smješteni su u zanimljivu ambalažu za koju tvorci čarobnih mirisa tvrde kako se radi o savršenom spoju dizajna i uzbudljivih mirisnih noti.

Poseban doživljaj parfemima daje kožna ambalaže nastala u saradnji “Louis Vuittona” i američkog multimedijalnog umjetnika Alexa Israela koji je osmislio kožne futrole za parfeme koje će vjerojatno zanimati kolekcionare, a posebnu ponudu čine same futrole koje se nalaze u slobodnoj prodaji.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti