Mini vodič: Kako izabrati farmerice visokog struka

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BuHEtK9lA8o/

Farmerice visokog struka jedan su od modnih trendova koji će se po svemu sudeći nositi još dugo, jer svojim stilom jako dobro pristaje djevojkama i ženama koje imaju različitu fizičku građu. Ono što predstavlja veliki izazov jeste pronalaženja traperica koje ti se neće previše urezati u stomak i stinuti bokove i stražnjicu.

-Prilikom isprobavanja traperica trebaš napraviti test, kada ih obučeš sjedni i vidi jesu li ti dovoljno visoko na leđima- objasnila je stilistica Natalie Tincher.

https://www.instagram.com/p/BuHvumJhuJ3/

Ako ste niske, najvažnija stvar koju treba shvatiti je da su klasične traperice visokog struka ipak možda previsoke za vas.

-Umjesto toga, pokušaj sa srednje visokim strukom, koji će ako si doista niska na tebi izgledati kao visoki. Najbolje je odabrati dužinu do članka- ističe Tincher.

https://www.instagram.com/p/BvIW6LeHUTW/?utm_source=ig_embed

Nešto drugačiji modeli pogodni su za žene sa oblinama i širim kukovima. One bi trebale izabrati traperice od rastezljivih materijala. Te farmerice su komotnije i ugodne. Nogavice trebaju biti ravnog kroja kako se bokovi ne bi previše isticali.

Za one dame sa većim bedrima zbog najviše teškoća u pronalaženju odgovarajućeg modela Tincher predlaže da potraže traperice s pojačanim pojasom i koje su vrlo rastezljive. Ovom tipu tijela pristaje i palazzo model, visoki struk i vrlo široke nogavice.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti