Kendall Jenner ne izlazi iz najpoželjnijih traperica ove sezone

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Trenutno najplaćenija manekenka u svijetu je mlada pripadnica klana Kardashian-Jenner, koja je u prošloj godini zaradila vrtoglavih 22,5 miliona dolara. Magazin Forbes je Kendal Jenner proglasio najplaćenijom manekenkom na svijetu. Da ima svu modu u malom prstu to svakodnevno dolazuje svojim modnim kombinacijama koje su prava inspiracija fashionistice.

Kendall koja je nosila modne revije mnogih poznatih imena poput Burberryja, Versacea, Fendija ili Victoria’s Secret, prošetala se Los Angelesom u stajlingu koji je malo koga ostavio ravnodušnim. Trendseterica je pokazala da je spremna na sve modne izazove pa je uskočila u kombinaciju topića i džempera na kopčanje u nježnoj nijansi boje lavande.

Kako bi pokazala da je dobro upućene u modne trendove odlučila se za neobične traperice, takozvane color-block modele nadahnute modom Divljeg zapada. Stajling kojem se nema što prigovoriti upotpunila je s cipelama od crne lakirane kože proslavljene modne kuće Miu Miu te zanimljivim nakitom Rachel Katz i Adinas Jewels.

https://www.instagram.com/p/Bv8q8kMlWdy/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti