Trendseterice kao inspiracija: Nadogradite stil

Piše: Redakcija

Lijepi i sunčani dani sa sobom su donijeli  nova modna pravila koja, osim na modnim pistama, možemo vidjeti i u domenu street style mode. Ako je suditi po onome što nose regionalne, ali i svjetske modne blogerice, sezona pred nama će biti u znaku tri modna trenda čije je  spajanje apsolutni must have. 

TREND #1

TEKSAS JAKNE

Teksas jakna jedan je od klasika ženske garderobe, a osnovna prednost ovog komada odjeće je u tome što se može nositi tokom cijele godine. Uz klasične modele, koje u prelaznom periodu najčešće nosimo uz ženstvene haljine, ove sezone se u ponudi mogu naći i oni s neobičnim detaljima.

 TREND #2

NEONSKE BOJE

Ovaj trend idealan je za dame koje žele razbiti monotoniju u odijevanju. Neon tonovi naglasit će  vaš vedar duh, te vas učiniti i više nego primjetnim u masi. Ukoliko želite igrati na sigurno birajte jedan odjevni komad u neon tonovima, a ukoliko ipak volite eksperimentirati, kreirajte color block look po uzoru na omiljene trendseterice.

 TREND #3

MAČKASTE NAOČALE 

Sunčane naočale, uz ulogu zaštite od sunca, također pomažu i u slanju jasne modne poruke. Kada je riječ o trendovima, može se slobodno reći da su mačkaste naočale i ove godine jednako popularne kao i prethodne, a ovaj je model idealan izbor ukoliko želite da postignete cool, retro i futuristički look u samo jednom potezu.

 

 

Pročitajte još