Slavne dame furaju mikro torbe, za njima ćete poludjeti i vi

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BtChEv6FRgC/

Potpuni hit u svijetu mode posljednjih mjeseci predstavljaju originalne mini torbe koje će svjetlost dana širom svjetskih metropola ugledati s prvim zracima sunca. Već su to uspješno dokazale neke od najvećih zvijezda poput Kendall Jenner, Beyoncé i Dua Lipa koje su iskoristili najgledanije događaje za promociju mini torbi namjenjenih za dnevnu i večernju varijantu. Među brojnim modelima, najviše se istakla “Le Sac Chiquito Jacquemus” minijaturna torba čije dimenzije od samo nekoliko santimetara predstavlja trenutno najtraženiji proizvod kada su aksesoari u pitanju.

View this post on Instagram

Photo Credit: B.IV😍

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Kako to obično biva, muzička ikona Beyonce prva se među brojnim zvijezdama pohvalila unikatnom mini torbom, a fotografiju koju je objavila na svom načinila je njena kćerkica koja je od mame dobila jedno sličnu torbu na poklon.

https://www.instagram.com/p/BvRrXQ5h_qC/

Atraktivna pjevačica Dua Lipa brzo je postala jedan od najvećih fanova novih “Jacquemus” mini torbi, od kojih se posljednjih mjeseci ne odvaja. Iako gotovo da mogu stati na dlan, pjevačica se ne ustručava pokazivati ih ma kuda god da krene.

Blogerica Kendall Jenner pripada generaciji influenserki koje zaista pokreću nove trendove, tako da nikada ne propušta priliku da pokaže najluksuznije mikro torbe, uključujući i $ 500 vrijednu “Le Chiquito”.

View this post on Instagram

wishlist #nicolefeliciacouture 🎀

A post shared by Nikki Min (@nikki__min) on

Pročitajte još