Bh. blogerice kao inspiracija: Formula za udobnost i cool izgled

Piše: Redakcija

 

Iako svaka nova sezona donosi nove trendove i nova modna pravila koja, uglavnom, svi nastojimo poštovati, ne trebate zaboraviti na trendove za koje se može slobodno reći da su uvijek aktuelni. Naime, trend sportskog oblačenja koji spaja udobnost i efektan izgled popularan je već nekoliko godina, a najlakše ćete ga postići spajanjem patika, udobnih teksas pantalona i cool majica. No, ne trebate zanemariti ni postojanje kožne jakne, romantičnih bluza, i komada od tankog pletiva koji se, također, mogu odlično uklopiti u ovu vrstu stila. 

Ukoliko ste u dilemi kako da postignete izgled koji je istovremeno i udoban i cool, inspiraciju potražite u domaćim blogericama. Donosimo vam neke od prijedloga. 

https://www.instagram.com/p/BnlyQexnes4/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti