Tačkasti uzorak: Najraskošnije izdanje kojem niko neće odoljeti

Piše: Redakcija

Iako su tačkice bile jesenki i zimski modni favorit, proljetna i ljetna sezona će donijeti najraskošnije izdanje  ovog uzorka kojem niko neće odoljeti.

Od proljetnih klasika ukrašenim tačkastim uzorkom do trendi modela za tople ljetne dane kojima tačke unise dozu elegancije, bit će jedan od najglasnijih na modnoj sceni u nadolazećoj sezoni. Romantične i ženstvene tačkaste bluze bit će jedan od must have komada.

Od elegantnih klasičnih krojeva do trendi silueta, do decentnih i sitnih tački do velikih i upečatljivih u različitim bojama, tačkaste haljine će vas sigurno osvojiti. U kombinaciji s čizmama, proljetnim cipelama i patikama, a kasnije s ljetnim sandalama, tačkaste haljine uvijek će izgledati odlično i biti savršeni izbor za sve one nepredvidljive dane kada ne znate što vam dan nosi, ali želite izgledati odlično i osjećati se udobno u svako trenutku.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti