Čista elegancija prve dame SAD-a

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/BvJnzengIq-/

Melania Trump, prva dama SAD-a poznata je po svojim ženstvenim odjevnim kombinacijama koje redovno oduševljavaju modne znalce. To je učinila i ovog puta za tradicionalnu misu u Episkopalnoj crkvi St. Johna u Washingtonu na dan Sv. Patricka, sveca zaštitnika Irske koji se slavi i u SAD-u, Melania je napravila modni zaokret odlučivši se za bijelu kombinaciju koja joj je jamčila poglede.

Omiljena modna ikona Kate Middleton za praznik koji se obilježava 17. Marta, odlučila se za elegantni kaput s potpisom kuće Alexander Mc Queen u zelenoj boji, kako to nalažu običaji, prva dama Amerike odlučila se za nešto posve drukčije, pa je tako obukla upečatljivi bijeli kaput ukrašen efektnim detaljima poput velike okrugle kragne ukrašenim čipkom i dvorednog kopčanja.

Povodom irskog praznika koji se proširio širom svijeta, Donald i Melania Trump u Washingtonu su u Bijeloj kući već tradicionalno ugostili irskog premijera Lea Varadkara. Za vrijeme susreta s uglednim gostom iz Irske, Melania je ispoštovala je tradiciju i u haljini sa zelenim detaljima zablistala prilikom njihovog druženja.

https://www.instagram.com/p/BuuRkgUnacL/

Pročitajte još