Istraživanje Grace Loves Lace brenda: Ovako u očima muškaraca izgleda idealna vjenčanica

Piše: Redakcija

Sigurno je da je pronalazak vjenčanice u kojoj će izgovoriti sudbonosno “DA” za svaku ženu jako bitan, a nije tajna da većina pripadnica nježnijeg pola još od perioda kada su bile djevojčice “zna” u kakvoj će se haljini udati. No, jeste li se ikada zapitali kako u očima muškaraca izgleda idealna vjenčanica njihove buduće supruge? Australijski brend “Grace Loves Lace” je sproveo istraživanja koja su dala odgovor na ovo pitanje. Naime, oni su tokom 12 mjeseci ispitivali buduće mladoženje o tome u kakvoj bi vjenčanici voljeli vidjeti svoju dragu.

Većina muškaraca je istaklo da žele da se njihova buduća supruga pojavi u jednostavnoj haljini koja ističe obline, a naročito grudi i pozadinu. Naime, savršena vjenčanica po izboru muškaraca je jednostavna, elegantna haljina izrađena od bijele čipke. Ima klasični gornji dio koji prijanja uz tijelo, dok se donji dio lagano širi od predjela bedara. No, ono što je svakako detalj koji je iznenadio je da je većina muškaraca dodala i to da vjenčanica treba da bude udobna. 

Nakon što su skupili sve podatke, brend je dizajnirao vjenčanicu iz “muških snova”, a dali su joj ime Hart. Pogledajte kako ona izgleda. 

Model Hart brenda Grace Loves Lace savršena je vjenčanicu po izboru muškaraca

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti