Influenserice kao inspiracija: Bijele pantalone više nisu rezervirane samo za ljeto

Piše: Redakcija

 

Da se modna pravila mijenjaju dokazuje činjenica da bijele pantalone više nisu rezervirane samo za tople dane ljeta. Naime, ako je suditi po odjevnim kombinacijama svjetski poznatih influenserica, bijele pantalone su se savršeno uklopile u odjevne kombinacije koje nosimo u prelaznom periodu između zime i proljeća. 

Ono što je također, dobra vijesti je da su u modi svi modeli bijelih pantalona, a modne influenserice one ravnog kroja nose utrpane u čizme, a jednako popularni su i modeli širokih nogavica koji su inspirirani 70-im godinama, kao i oni s učkurom. 

No, bez obzira na to za koji se model odlučite, sigurno je da vam street style kombinacije svjetski poznatih blogerica mogu poslužiti kao inspiracija. Pogledajte samo neke od njih. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti