Moda: Suknje do članka apsolutni su must have

Piše: Redakcija

 

Odjevne kombinacije koje smo mogli vidjeti na nedavno završenim Sedmicama mode otkrile su nam koji će to modni trendovi obilježiti sezonu pred nama. Kada je riječ o svijetu suknji apsolutni must have su modeli dužine do članka. S obzirom na to da je riječ o modelu koji je između midi i maxi dužine, ono o čemu trebate posebno voditi računa je s kakvom obućom ćete ih kombinirati, a modni stručnjaci preporučuju da ih nosite uz čizme s potpeticom, a tokom onih nešto toplijih dana uz salonke ili ravne sandale. 

Ovakve modele suknji već sada možete pronaći u dizajnerskoj, ali i high street ponudi, a kao najpopularnije se nameću slip suknje i već nekoliko sezona aktuelni plisirani modeli. Bez obzira na to da li ćete izabrati suknju do članka s dubokim strukom, cvjetnu ili s animal uzorkom, ono što je sigurno je da će dužina vaše suknje  ipak biti najdominantnija. Pogledajte neke od kombinacija svjetski poznatih influenserica. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti