Znate li kako izgleda kolekcija kupaćih kostima od reciklirane plastike

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/Buup3kjnTmy/

Kada su u pitanju omiljeni kupaći kostimi svake godine se pojavi po jedan modni brend koji jednostavno zavlada plažama i društvenim mrežama. Moramo priznati da je i ove godine tako, samo za ovaj trend koji se proširio društvenim mrežama moramo pohvaliti.

Sada nije samo riječ o nekom novom modelu ili pak nekom upećatljivom uzorku koji će se moći vidjeti na svakom koraku nego o kupaćim kostimima koji su izrađeni od održivih materijala. Danas je veoma važno razviti svijest o važnosti ekologije čak i u tekstilnoj industriji, pa su mnogi brendovi počeli da preispituju svoje poslovanje, a sve to je, može se reći, urodilo plodom.

Prošle sedmice, svoju novu kolekciju kupaćih kostima izrađenih od održivih materijala izbacio Madwell pridruživši se tako brendu Patagonia i Mara Hoffman. Na voz održive mode ukrcao se i popularni modni brend Reformation lansirajući novu kolekciju kupaćih kostima izrađenih od recikliranih materijala. Novi Reformation modeli ovoga će ljeto tako harati plažama izrađeni od econyla koji se dobiva recikliranjem ostataka tkanina, ribičkih mreža i industrijske plastike.

Pročitajte još