Moda: Dragulji za mladu

Piše: Redakcija

Veliki francuski pisac Victor Hugo ljubav je definirao kao besmrtno i beskonačno žarište u nama, koje ništa ne može ograničiti i ništa ugasiti. No, ono što trebate znati je da ljubavnu beskonačnost osim svojim osjećanjima možete simbolizirati i nakitom. Naime, jednostavna ogrlica ili prsten sa znakom beskonačnosti na sebi mogu biti vaš svakodnevni podsjetnik na najljepša ljubavna osjećanja.

Zlatarna Celje prsten

Zlatarna Celje lančić

 

 Jednostavni šik

Ukoliko volite da komadi nakita koje nosite budu usklađeni jedni sa drugima, birajte setove. Sigurno je da će savršeno usklađen lančić, prsten i naušnice učinit svaki vaš outfit itekako primjetnim, a modni stručnjaci preporučuju da birate jednostavne komade kako ne biste postigli efekat nadžidžanosti.

Swarovski lančić i naušnice

Swarovski prsten

 

 

 

Partneru suptilno kažite kakav vjerenički prsten želite. 

 Žuto zlato

Iako se trendovi u svijetu nakita mijenjaju gotovo svakodnevno, smatra se da je ulaganje u nakit od žutog zlata uvijek pametna odluka. Naime, žuto zlato ima trajnu vrijednost, te uz ljepotu i upečatljivost garantira i to da vam investicija neće biti uzaludna.

Charlotte Chesnais prsten

Aurélie Bidermann prsten

Raphaele Canot prsten

 Više je bolje

Izborom komada nakita, naprimjer prstena, koji ima više dijelova dobijate nekoliko mogućnosti za kombiniranje. Siguno je da je nošenje cijelog seta najefektnije, no ukoliko želite da izgledate jednostavnije nosite pojedinačne dijelove.

Swarovski

 

 Sjaj dragog kamenja

 Ne trebamo zanemariti ljepotu nakita s dragim i poludragim kamenjem, te cirkonima u boji. Činjenica je da je ove komade nakita teže kombinirati, no, sigurno je i to da će vam pomoći da se istaknete.

Tiffany&Co prsten

Jacquie Aiche prsten

 Za svaku priliku

Ukoliko volite sve boje zlata i niste sigurni koju od njih da uzmete za svoju veru, preporučuje se da nabavite nekoliko. Tačnije, izbor jednog modela prstena u različitim bojama omogućit će vam da ih usklađujete s odjevnom kombinacijom i ostatkom nakita koji nosite, a da pri tom na ruci uvijek imate komad koji ste izabrali kao simbol vaše ljubavi.

 

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti