Zendaya: Najbolje obučena žena današnjice

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Mlada glumica Zendaya još jednom je pokazala zašto je smatraju najbolje obučenom ženom današnjice. Ona iznova oduševljava sve oko sebe svojim odjevnim kombinacijama, bilo da se radi o klasičnom elegantnom odijelu ili raskošnoj haljini, glamuroznoj frizuri ili pak onoj kratkoj bob. Glumica uvijek izgleda besprijekorno, a to je ponovo pokazala kada je za istu večer promijenila dvije odjevne kombinacije na dva različita događaja.

View this post on Instagram

Ok last one🌹 @lancomeofficial

A post shared by Zendaya (@zendaya) on

Za prvi događaj odabrala je elegantni kombinezon s potpisom Davida Koma, a predstavljen je prije nekoliko dana na reviji u Londonu. Za drugu prigodu Zendaya je odabrala elegantnu ali i pomalo romantičnu kombinaciju, a radi se o Alexis Mabille conture haljini s velikom i upečatljivom mašnom koje su definitivno trend ove sezone.

WEST HOLLYWOOD, CALIFORNIA – Zendaya prisustvovala događaju Vanity Fair and Lancôme /  AFP

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti