Moda: Bunda, glavna zvijezda zimskih outfita

Piše: Redakcija

Bunde su već nekoliko sezona osnova zimskih outfita, a ženu koja ih nosi čine samouvjerenom, elegantnom i glamuroznom. Sigurno je da će vam, ukoliko odlučite da investirate u ovaj komad odjeće, uvijek biti toplo, a prednost bundi je i u tome što se lako prilagođavaju gotovo svim stilovima. Preostaje vam samo da izaberete omiljenu boju i da svojom odjevnom kombinacijom privučete pažnju apsolutno svih u svojoj blizini.

Pjevačica Nikolina Kovač bundu nosi u svakodnevnim prilikama

Dinka Terzić u savršenoj zimskoj kombinaciji

Blogerica Zorana Jovanović u modelu s tri boje

 

 Street style kombinacija

Pjevačica Rialda zna kako nositi bundu u street style kombinaciji

Ako je suditi po odjevnim kombinacijama svjetski poznatih blogerica, u modi je spajanje nespojivog. U skladu s tim se kao jedan od najpoželjnijih modnih trendova istaklo kombiniranje patika s raskošnom bundom, što je svakako potez na koji se odlučuju samo hrabri.

 Šareni modeli

Modeli s više boja izuzetno su popularni

Uz klasike u koje spadaju crna, bijela, smeđa i bunda s leopard uzorkom u high street ponudi se mogu naći i modeli koji su inspirirani posljednjim modnim trendovima. To svakako znači da su popularne bunde jarkih boja, a modni stručnjaci preporučuju da birate šarene modele.

 

 Must have

Staud torba

Givenchy šal

Gucci šubara

Aseosari od vještačkog krzna apsolutni su must have u zimskom periodu. Osim što će vas neki od njih ugrijati, oni će i upotpuniti svaku odjevnu kombinaciju koju nosite i dati joj dodatnu dozu glamura.

 Azrin izbor

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti