Anne Hathaway: Nakon modnog promašaja zablistala u najpoželjnijoj boji godine

Piše: Redakcija

Na ceremoniji dodjele Zlatnog globusa, Anne Hathaway završila je neslavno, pojavivši se u haljini s animal printom, te je tako dospjela na listu najgore obučenih dama. Naravno, nije joj trebalo dugo da ponovo zablista.

Budući da je započela svjetsku promoviju filma Scernity ova oskarovka se pojavila u hotelu Ritz Carlton u kalifornijskoj Marini del Rey, u zanimljivoj dnevnoj kombinaciji u znaku najpoželjnije boje godine. Ova boja se inače naziva živi koralj, a proglasio ju je hit bojom Pantone pred kraj 2018. godine.

View this post on Instagram

WTF?! U LOOK AMAZING MAMA

A post shared by anne hathaway (@annehathawaystan) on

Navedenu boju glumica, Anne Hathaway, istaknula je zanimljivim odijelom i košuljom s potpisom dizajnera Petra Petrova koji je istoimeni brend osnovao 2009. godine sa sjedištem u Beču.

https://www.instagram.com/p/Bsk2S8pnyF5/

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti