Moda: Trendovi koji će u 2019. pasti u zaborav

Piše: Redakcija

Za modne trendove koji su obilježili 2018. godinu se slobodno može reći da su bili prilično odvažni, no, nova godina sa sobom donosi neke nove trendove koji će uticati na to da prošlogodišnji padnu u zaborav. Evo o kojim trendovima je riječ: 

 1. Logomanija 

Svi dizajnerki brendovi su u 2018. godini predstavili kolekcije u kojima je logo bio dominantan, a po tome se posebno istakla modna kuća Fendi. No, ako je suditi po mišljenju modnih stručnjaka ovaj trend će u 2019. godini postati stvar prošlosti. 

2. Predimenzionirane patike 

Ovaj model patika je obilježio godinu iza nas, no, u 2019. godini se, na radost mnogih, vraćaju jednostavni modeli koji više naginju klasici. 

View this post on Instagram

Hey you 🥰

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

3. Male sunčane naočale 

Uprkos ogromnoj popularnosti ove vrste naočala, modni stručnjaci tvrde da ćemo u 2019. godini ipak nositi jednostavne i klasične modele. 

View this post on Instagram

🖤

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti