Nova godina donijela novu stilsku transformaciju Irine Shayk

Piše: Redakcija

Obično se početak nove godine vezuje i za nove životne odluke, a nekada se one tiču i samo fizičkog izgleda. Kako se čini manekenka Irina Shayk se ipak odlučila za ovo drugo. Svoju dugu smeđu kosu odlučila je zamijeniti popularnom bob frizurom, koja se najavljuje da će biti apsolutni hit u 2019. godini.

Na dodjeli Zlatnog globusa Irina se pojavila u pratnji svog zaručnika Bradlyja Cupera, te tako pokazala fantastičnu frizuru. Obično se kaže da kada se ženi nešto veliko desi u životu ona odmah posegne za skraćivanjem kose. Dugo se već šuškalo kako ovom slavnom paru ne ide baš najbolje te da su na korak do raskida, ali na svečanoj ceremoniji oni su sve to demantirali svojim osmjesima i zaljubljenim pogledima. Zbog toga ostaje veliko pitanje zašto se Irina odlučila na ovako drastičnu promjenu kada je u pitanju njen fizički izgled.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti