Anne Hathaway završila neslavno: Oskarovka ponijela titulu najgore obučene zvijezde

Piše: Redakcija

Sezona dodjele nagrada započela je ceremonijom Zlatnog globusa, a mnogim damama je želja bila da se pokažu u najboljem svjetlu na crvenom tepihu. Za svoje haljine izdvojile su pozamašne svote novca, ali nekima to nije pomoglo da zablistaju na crvenom tepihu. Jedna od njih  je i oskarovka Anne Hathaway.

Za razliku od svog pojavljivanja na dodjeli Oscara kada je modno briljirala, glumica je izgleda ovoga puta podbacila. Za njeno ovakvo izdanje zaslužan je stilist Law Roach. Svojoj klijentici sugerirao je nošenje haljine s potpisom libanonskog dizajnera Elie Saaba. Haljina pokazuje dobar dio dekoltea i visokog proreza koji je pokazao luksuzne sandale s potpisom luksuznog brenda Olgana Paris. Tako je glumica nesvjesno ponijela titulu najgore obučenih dama na crvenom tepihu.

View this post on Instagram

Royals….

A post shared by Law Roach (@luxurylaw) on

https://www.instagram.com/p/BsWD5L6gW59/

https://www.instagram.com/p/BsWMX-qAlF-/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti