Emma Stone: Haljina sa Zlatnog globusa pravo umjetničko djelo

Piše: Redakcija

Jedna od ambasadorica i novo zaštitno lice novih kompanija modne kuće Louis Vuitton je Emma Stone, zbog čega i ne čudi da se na brojnim događajima pojavljuje upravo u njihovim kreacijama. Ni 76. dosjela Zlatnog globusa nije iznimka. Američka glumica ove godine je nominirana u kategoriji najbolje sporedne glumice u dramskom filmu „The Favorite“. Nagrada joj je ipak uspjela izmaći iz ruku te ju je kući odnijela Regina King, kojoj kritičari predviđaju i Oscar.

Iako sa sobom nije ponijela Globus, ipak je dobila svoje mjesto i to na listi najbolje odjevenih zahvaljujući kreaciji Nicolasa Ghasquierea, kreativnog direktora modne kuće Louis Vuitton. Haljina je izrađena od 15 metara muslina, koja je već prozvana pravim umjetničkim djelom. Na njoj se radilo preko 800 sati i više od 30 krojača koje su ručno ušile 63.000 staklenih perlica. Od modnih dodataka odlučila se samo za malu torbu u obliku cilindra.

Foto: AFP

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti