Kate Moss otkrila trik zbog kojeg je bila u trendu čak i kada je imala ograničen budžet

Piše: Redakcija

Kate Moss je u nedavnom intervjuu za “The Guardian” otkrila da je između 14. i 19. godine imala poprilično malen budžet za  shopping. 

Ipak, kako je posao zahtijevao od nje da se oblači trendi i da izgradi svoj prepoznatljiv stil, Kate je odlučila to i učiniti, ali na svoj način. 

– U tinejdžerskim godinama svu sam svoju odjeću kupovala u second hand trgovinama. Ne biste vjerovali kakvi se komadi tamo mogu pronaći za smiješnu cijenu – otkrila je Kate. 

Osim toga, napomenula je da je uprkos vrlo ograničenom budžetu, birala samo kvalitetne materijale i odjeću koja je bila u trendu i pristajala njenomstilu.  Danas, Kate i sama donira svoju skupocjenu odjeću second hand trgovinama jer zna koliko je ona prije priželjkivala dobru, a jeftinu garderobu.

https://www.instagram.com/p/BrO3mPiHe38/

 Svima koji se odluče za kupovinu u second hand trgovinama, manekenka je savjetovala da budu strpljivi, biraju kvalitetne materijale i ne obraćaju pažnju na određenu marku, već na sam komad odjeće.

https://www.instagram.com/p/Bqz3xzVHwXx/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti