Pet modnih trendova koje ćemo nositi u 2019. godini

Piše: Redakcija

Donosimo vam pregled pet trendova koji će sigurno vladati 2019. godinom.

Biciklističke hlačice

Ako vam se učinilo da ste ovog ljeta posvuda viđali biciklističke hlačice, to je zato što su preuzele piste, street style galerije, Instagram feedove influencerica i stranice modnih magazina, ali to je bio samo početak manije za ovim trendom. U skladu s velikom popularnošću mode 80-ih godina prošlog stoljeća, koja će se nastaviti i u 2019. godini, nosit će se i mini haljine inspirirane tim razdobljem.

Fendi

Sve nijanse bež

Neutralne nijanse, na čelu sa bež, bit će jedne od najtraženijih u idućoj godini. Ovaj je trend djelomično povezan i sa zaokretom prema eco-conscious modi te korištenju prirodnih materijala koje većinom možemo pronaći u zemljanim i neutralnim tonovima. Bez obzira na to što je Pantone nijansu “Living Coral” proglasio bojom godine, bež bi se svakako mogla nametnuti kao vladajući izbor.

Burberry

Plisirano

Iduće godine plisirane neće biti samo suknje i haljine, već će to biti jakne i košulje. Još jedan motiv kojeg su dizajneri pronašli u očito inspiraciji nepresušnim 80-im godinama prošlog stoljeća, ali su ga za potrebe savremene žene doveli na viši nivo.

Valentino

Isprani traper

Nakon što su prošlih godina vladale svijetle traperice vintage izgleda, pa tamnoplave, iduće godine nosit će se traperice koje su postale popularne krajem 80-ih kad je italijanska marka “Rifle” slučajno oprala svoje traperice s izbjeljivačem. Tako je nastao popularni acid-wash izgled traperica koji će se vratiti u punom sjaju u 2019. godini.

Isabel Marant

Zmijski print

U 2019. godini nositi će se više printeva te će se međusobno kombinirati, a zmijski print pojavljivat će se i na haljinama, kožnim pantalonama i suknjama. Egzotični print već je postao znak praćenja trendova u ovoj godini.

Philosophy di Lorenzo Serafini

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti