Tople kombinacije za praznike na otvorenom

Piše: Redakcija
Tople kombinacije za blagdane na otvorenom
Uprkos niskim temperaturama i zimi, vesela ulična atmosfera i miris kuhanog vina tokom cijelog decembra mami nas na lutanje osvijetljenjim i ukrašenim ulicama. Namjeravate li Novu godinu dočekati na otvorenom, onda je pravi izazov odabrati prigodnu odjevnu kombinaciju koja će biti elegantna, ali ujedno i udobna i topla.
 
Vaše bi vam zdravlje trebalo biti na prvom mjestu pa se dobro obucite ako ćete dugo biti negdje vani, bez obzira na to je li riječ o dočeku Nove godine ili ipak nekom drugom događaju.
 
Uz samo malo mašte i kreativnosti i tople zimske kombinacije mogu izgledati lijepo i ženstveno. U ponudi high street brendova pronaći ćete mnogobrojne slatke komade poput velikih i ‘cozy’ šalova, toplih bundi, kapica i šešira, itd.Da biste toplu zimsku kombinaciju učinili ženstvenom i efektnom, pomoći će vam zanimljivi modni dodaci poput visokih čizama na petu, elegantne torbice s lancem, beretke ili kožnih rukavica. Ove zime trendseterice obožavaju bunde i tzv. ‘teddy coat’, a neke vrlo inspirativne zimske kombinacije dijelimo s vama u nastavku. 
 

 
 
 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti