Azra Preporuka: 25 last minute poklona boljih od novca

Piše: Redakcija

Koverta s novcem ili kreditna kartica olakšat će mnogima muke kad je riječ o izboru poklona za djevojku, prijateljicu ili majku, ali kada je riječ o darivanju dragih osoba u vrijeme praznika, potrebno je ipak da uložite malo truda i u sve unesete i lični pečat. Ovo su naši prijedlozi koji vam mogu biti od pomoći ili vas inspirirati za adekvatan poklon:

Kakvu ćete novogodišnju odluku donijeti možda je najbolje da otkrije vaša kosa. Ukrasi za kosu Lelet NY kažu da trebate biti šefica svog života.

 Preslatki medo iz Avonove kolekcije savršen je poklon za praznike. 

S Good Girl Fatale parfemima s potpisom Caroline Herrera završili ste posao darivanja. 

L’Occitane Almond Egg Bath & Body Gift Set voljet će i djevojke i mame. 

Lakovi za nokte u tri nijanse iz kolekcije Smith & Cult. 

Svi na kraju dana cijene dobru šoljicu kafe. Dobit ćete je u ovom prelijevajućem aparatu za kafu. Uparite ga s kutijom Chemex filtera za kafu.

Dokažite da znate unijeti lični pečat u izbor novogodišnjeg poklona, potrudite se i nađite stilizirane svijeće sa slovima. Monogram s njenim imenom? Sigurno će biti pogodak. 

Ko još ne voli čokoladu za novogodišnje praznike? I još bolje, sada možete dobiti ogroman Ferrero Rocher personaliziran za onu posebnu osobu u vašem životu. Ako ste u inozemstvu pronađite pop-up u Harvey Nicholsu i kući ponesite jednu od slatkih poslastica. U Engleskoj koštaju 8,50 funti.

 

Nema partyja bez cool torbice. Zarina posjeduje nekoliko odjeljaka u koji će moći stati i mobitel, novčanik i beauty sitnice.

S novčanikom nikada nećete pogriješiti, ali hoćete ako ga poklonite praznog. 

Džemper od kašmira. 

Ruksaci su ove sezone hit, ovaj model smo pronašli u Deichmannu. 

Kutija za nakit. Bit će poklon iz snova ako se u njoj nađe dobar komad nakita. 

Inoma ima sunčane naočale koje su odličan izbor za praznični poklon. 

S nakitom nema greške. 

Set za kozmetiku Benefit Cosmetics ispunjen je stvarnim i mini veličinama beauty proizvoda najvećih proizvođača. Osim toga, dolazi u najslađoj kutiji za kolače!

Neka zima s ovim šalom bude u duginim bojama. 

Putna torba može biti jedan od izbora,  a ona možda i nagovijesti zajednički romantični put. 

Rose za praznike može biti dobra opcija. 

Fen i set kozmetičkih preparata za njegu kose. 

Kožni putnički set. 

Bade mantil za decembarski minus. 

Ukoliko vam nijedan naš prijedlog nije riješio dilemu šta dragoj osobi darovati, napišute slatku poruku i u nju stavite „gift card“, draga osoba će sigurno znati kako je najbolje iskoristiti. 

Sandale s motivom Minnie Mouse apsolutni su hit praznične sezone. 

Foto albumi su prevaziđeni, ali ni društvene mreže i galerije u telefonima nisu prava mjesta u kojima trebate čuvati uspomene. YoloBook BiH će vam u knjižicu uvezati najdraže fotografije. 

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti