Moda: Bh. blogerica Zerina Suyabatmaz predlaže četiri novogodišnja outfita

Piše: Redakcija

Kao i sve zabave, tako će se i novogodišnja noć slaviti u različitim ambijentima. Jedni od vas će birati klub, drugi restoran, treći planinu ili će se odlučiti za trg.  Bh. blogerica Zerina Suyabatmaz za magazin „Azra” predlaže četiri novogodišnja outfita, koji vam mogu poslužiti kao inspiracija zavisno od mjesta na kojem ćete slaviti.

Klub

Nježna roza, kao najtrendy boja 2018. godine, definitivno je idealan izbor za slavlje u klubu, a s cipelama vrtoglavo visokih potpetica  u svijetlim nijansama prkosite zimi. Šljokičasta haljina s malim dekolteom i dužinom do koljena, ističe sve ženske obline, a u isto vrijeme pokazuje onu chic i odmjerenu stranu vašeg stila. Uz sve to birajte diskretan nakit i make-up.

 Restoran

Ukoliko ulazak u novu godinu želite proslaviti uz laganu večeru s voljenim, onda na scenu dolazi kombinezon. Crni kombinezon cigarette kroja, sa statement dijelovima od šljokica i ponekim volanom,  istaći će vašu figuru. Uz ovaj outfit nosite klasične crne salonke, a nakitom i ružem za usne, koji će dati završni pečat, slobodno pretjerajte. Neka nakit bude blještav, a ruž jarko crven.

 Planina

Definitivno je najteže izabrati kombinaciju za slavlje na planini, jer se istovremeno želimo istaći i utopliti. Savjetujem vam da izaberete toplu pletenu haljinu s nitima lamea ili šljokicama, te kapu od istog materijala koja će vas čuvati od vjetra. Obavezan je i najtrendy kaput sezone „teddy coat“ i najtoplije čizme koje posjedujete. Neka make-up bude jači, ali s neutralnim tonovima, jer ne slave se novi počeci svakog dana.

Trg

Doček na trgu, uz omiljenog pjevača, mora proći bez smrzavanja i biti udoban, a to ne mora biti dosadno. Chic beretkom probudite parižanku u sebi, a neka nakit priča ljubavnu priču. Kombinirajte udobne ravne martinke sa šljokičastim crnim pantalonama i debelim širokim džemperom u neutralnoj boji. Sve to možete začiniti oversized kaputom moćnog kroja u vedroj boji.

Pročitajte još