Moda: Budite glavna zvijezda zimskih zabava

Piše: Redakcija

Nepisano je pravilo da se, kada su praznične i uopće zimske zabave u pitanju, najčešće odlučujemo da nosimo haljinu u crnoj, crvenoj ili zlatnoj boji. No, ove nam sezone dizajnerski, ali i high street brendovi kad je o bojama i modelima riječ donose  pravo osvježenje. Za promjenu, savjetuju, odstupite od dobro poznatih outfita  i zaigrajte na kartu neobičnosti, makar to značilo da nosite haljinu jarke boje ili nesvakidašnjeg  modela.

Outfit Amal Clooney savršen je za praznične zabave

Gigi Hadid u kombinezonu koji ne može proći nezapaženo

 

Ukoliko želite da nosite haljinu, birajte neobični model sa detaljima

 Savršena kombinacija

Iako se odijelo najčešće vezuje za posao, ne trebate zanemariti eleganciju koju vam može pružiti ukoliko ga odlučite nositi u svečanim prilikama. U kombinaciji s  odgovarajućim asesoarima svako će odijelo izgledati savršeno, a ukoliko želite da u potpunosti zablistate modni stručnjaci preporučuju da birate modele sa šljokicama.

Must have

 

Perje je delikatno, glamurozno i upečatljivo, a doprinosi lepršavosti i teatralnosti svake kreacije. Zahvaljujući njemu odjeća više nije statična jer perje nosi dozu holivudskog glamura, a upravo to komade odjeće koji na sebi imaju perje čini savršenim izborom kada su praznične odjevne kombinacije u pitanju.

 Toplo i udobno

Manekenka Božena Lazarević

Ukoliko Novu godinu ili neki drugi praznik proslavljate vani, preporučuje se da vaša odjevna kombinacija, prije svega, bude topla. To ne znači da istovremeno ne može biti i lijepa, a modni stručnjaci smatraju da je ključ u izboru odgovarajućeg kaputa, jakne ili bunde koja će obilježiti vaš outfit.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti