Michelle Obama: Mnogi su ismijali čizme od 4000 dolara, ali su se rasprodale u nekoliko minuta

Piše: Redakcija

Iako je mandat njenog supruga gotov, popularnost Michelle Obama i dalje ne jenjava. Bivša prva dama je još uvijek omiljena pojava u medijima. U toku je turneja za njenu knjigu, a moderator je bila Sarah Jessica Parker. Bivša prva dama izazvala je veliku pažnju javnosti pojavljivanjem u Barclay’s centru u Brooklinu.

View this post on Instagram

That's a wrap! When I think about all the people who have come out to our events over these past few weeks, I think about a little working-class kid named Michelle LaVaughn Robinson—an ordinary girl who had some tales to tell, some failures and some successes, too. She had a lot to learn, a lot to experience, a lot to give—more than she ever could have imagined. I’ve spent a lot of time thinking about my story lately, and what I keep coming back to is that no matter where we came from, we all share so much. People of all backgrounds, skin colors, and political persuasions can relate to feeling uncertain or overwhelmed. We’ve all been a little frustrated by the slow, frustrating growth necessary to get where we want to go. We’ve all struggled with the balancing act that can take over days, years, or decades of our lives. And I want us all to remember that these are the moments and lessons that make us who we are — every little twist and turn, every little bump and bruise, and ultimately every joys and every triumph, no matter how large or small. So I hope all of you believe in your story. I hope you recognize that what you see as a weakness might actually be a strength. I hope you recognize the power of your voice. And I hope you remind yourself that there isn't one right way to be an American. There isn’t one way to make your contribution in this country. So thank you all for your part of our story. Thank you for being who you are. And to everyone who’s read my memoir, or come to one of our events, or posted something online, thank you for being on this journey with me. Thank you for helping me continue to become. I hope my story can serve as a boost in your own process of becoming, too. I love you all. #IAmBecoming

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama) on

Dok je njen suprug, Barack Obama, imao mandat u Bijeloj kući, Michelle se trudila oblačiti sktomno i po propisima. Za ovo pojavljivanje Michelle nije štedila pojavila se u haljini Belenciaga, te dubokim čizmama s potpisom iste modne kuće. Iako je prvobitno njen stilying ismijan od strane javnosti, naročito blještave čizme, iste su se već rasprodala ikako je njihova cijena oko 4000 dolara. I haljina kao i čizme se prodala za samo nekoliko minuta od njenog javnog pojavljivanja u ovoj kombinaciji.

U toku svog razgovora s jednako stilskom glumicom Sarah, Michelle je pričala i o svojim modnim izborima za vrijeme boravka u Bijeloj kući. Dok je njen suprug imao mandat, morala se oblačiti skromno jer je znala da njena odjeća šalje poruku.

– Znala sam da moja odjeća šalje poruku. Jednostavno znala sam da je tako. Zato sam odlučila da iskoristim ovu platformu kako bi pomogla mladim dizajnerima koji inače ne mogu dobiti ovakvu vrstu pažnje, jer je ovo način da se promjene njihovi životi. To je jedan od razloga zašto sam odabrala baš Josona Wua za ovaj svoj nastup- obratila se Michelle masi.

– Nisam htjela nositi odjeću od nekoga ko nema dobar duh i svi su odavno to znali, a svi su mogli čuti kako sam postupala s mojim osobljem i kako sam poastupala sa radnicima. Svi sa kojima sam ikada radila morali su imati dobar duh – pojasnila je.

Bez obzira što su mnogi kritikovali njen posljednji styling, Michelle se uopće ne stidi toga što je nosila. Kazala je da se ubrzo nastavlja njen turneja i to početkom februara te da će svi moći vidjeti još više njenih kombinacija, a ne sumnja se da će se pojaviti u velikom stilu.

Pročitajte još