Michele Obama: Najbolje izdanje bivše prve dame do sad

Piše: Redakcija

Popularnost Michele Obama i njenog supruga, bivšeg predsjednika SAD-a Baracka Obame, još uvijek u Americi ne jenjava. Bivša prva dama i dalje je omiljena pojava u medijima i javnosti. Stotine hiljada Amerikanaca joj svakodnevno, na društvenim mrežama, poručuje kako im nedostaje i ona i njen suprug.

U toku dva mandata, za predsjednika, Michele je oduvijek bila poznata po svom dobrom ukusu i dobrom stilu. Tada se uvijek trudila oblačiti skromno i nije pretjerano pokazivala raskoš. Međutim, to sada i nije slučaj. U jednoj emisiji, bivša prva dama se pojavila u žutoj Belenciaga haljini i čizmama od istog brenda. Ovo je ujedno njeno najbolje izdanje u kojem se ikada javno pojavila.  

https://www.instagram.com/p/BrnH5YJBzOg/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti