Kratke šiške će postati apsolutni hit u 2019. godini

Piše: Redakcija

Frizura koja je definitivno obilježila 2018. godinu jeste bob. S bob frizurom nisu se samo pojavljivale poznate zvijezde na događajima i modnim pistama, nego su je prihvatile gotovo sve žene. Od početka ljeta najavljuju se kratke šiške kao novi modni trend, ali još uvijek nije ušao u masovnu primjenu, ali kako se predpostavlja u 2019., to bi se moglo promjeniti.

View this post on Instagram

can’t take me anywhere @miumiu

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Najupečatljivije kratke šiške na modnu pistu je donijela Kaia Gerber. Svojim pojavljivanjem na pariškoj pisti Miu Miu revije, za proljeće 2019., izazvala je pažnju najvažnijih svjetskih medija, što je najavilo i povratak ovog modnog trenda.

https://www.instagram.com/p/BrQJ_STnYGE/?utm_source=ig_embed

Nisu samo modeli ti koji du započeli trend kratkih šiški. Pored Kaie Gerber, slavne dame koje su se usudile pokazati čelo ispod kratkih šiški su i Vanessa Hudgens, Emma Roberts i Emma Watson, a u nastavku možete pogledati i ostale slavne dame koje su se usudile na ovaj čin.

View this post on Instagram

Looking forward to creating a brand new look for @jasminelauren1995 for this weekend spectacular @alfaparf_milano_ireland Fantastic Hairdresser Awards presentation “This Modern life “ ….. prep is well underway and we can’t wait to show you the results . Here’s @jasminelauren1995 from a shot earlier this year for the @alfaparf_milano_ireland campaign Alternate Lives …. hair @paulstafford1 colour @colourbyaidanbradley styling @saraoneillstylist makeup @dj_mua photography @leemitchellphotography #alfaparfmilano #dublin #lastshow #thismodernlife #hairdresser #hairstylist #creative #modernist #model #rosegoldhair #bobhaircut #haircut #crafthairdresser #fringe #babyfringe #wherehairlives

A post shared by Stafford Hair (@wearestaffordhair) on

https://www.instagram.com/p/Bd1bUSalsgW/?utm_source=ig_embed

View this post on Instagram

behind the scenes with Harpers Bazaar

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

View this post on Instagram

Honestly, just love a bang

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti