Gigi Hadid: Stilska transformacija poznate manekenke

Piše: Redakcija

Malo je ljudi iz svijeta modelinga koji se kao Gigi Hadid mogu pohvaliti činjenicom da su nosili kolekcije najprestižnijih modnih dizajnera od „Michaela Korsa” do „Chanela”, te da su zaštitno lice kozmetičke kuće „Maybelline”, a sve to sa samo 23 godinu. Za Gigin put do uspjeha može se reći da nije bio pretjerano težak, ali i da ona na tom putu ostavlja trag kojem se svi dive. Ono što je sigurno je da se  njena modna osviještenost ne završava na pistama na kojima nosi odjeću najuticajnijih modnih dizajnera, te je  Gigi 2017. godine ponijela titulu najbolje obučene žene na svijetu.

No, dobro oblačenje je nešto čime se Gigi prije samo nekoliko godina nije mogla pohvaliti. Iako je i danas, kao i u periodu prije poznata po svojoj jednostavnosti u oblačenju, te sama za sebe kaže da od odjeće najviše voli da nosi uske crne pantalone, a osim njih u ormaru obavezno mora da ima običnu bijelu majicu, boyfriend pantalone, adidas patike i bomber jaknu, Gigi je u posljednjih nekoliko godina izuzetno napredovala kada je stil odijevanja u pitanju. 

Pogledajte neke od fotografija koje su nastale u periodu od 2014. godine, te sami zaključite koliko je, zapravo, njen stil unaprijeđen.

Gigi wore this gilded Emilio Pucci dress with a jaw-dropping neckline to the CR Fashion Book Issue No. 5 launch party in 2015.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti