Zvaničnu titulu još uvijek čeka, no Kate Middleton je ipak kraljica

Piše: Redakcija

Sigurno je da kao članica britanske kraljevske porodice vojvotkinja Kate Middleton, kada je odjeća u pitanju, može birati dizajnera čiju  će garderobu nositi, te ima mogućnost da nikada ne ponovi neku  kombinaciju. No, uprkos toj mogućnosti Kate se ponaša totalno suprotno, te je poznata i kao “kraljica” ponovljenih kombinacija. Naime, ona se u javnosti često pojavi u kaputima ili haljinama u kojima smo je mogli i prethodno vidjeti, a drugačiji izgled postiže promjenom frizure i asesoara koji joj daju potpuno novi izgled. 

Sigurno je da Kate može poslužiti kao inspiracija kako da iste komade odjeće nosite na drugačiji način, a mi vam donosimo samo neke od njenih ponovljenih outfita. 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti