Moda: Fashionistica u svakoj dobi

Piše: Redakcija

 

20-e

Eksperimentiranje s odjevnim kombinacijama je u 20-im ne samo dozvoljeno, nego i poželjno. Ne plašite se da nosite metalic i šljašteće komade, koji će svaki vaš outfit učiniti i više nego primjetnim.

[ngg src=”galleries” ids=”920″ display=”basic_thumbnail”]

30-e

Istovremeno ste i ozbiljni i niste? Za vas su savršene odjevne kombinacije koje od poslovnih, uz pomoć odgovarajućih asesoara, postaju savršene za ispijanje kafe s najboljom prijateljicom.

[ngg src=”galleries” ids=”921″ display=”basic_thumbnail”]

40-e

Sigurno je da se odijelo može nositi u svakoj životnoj dobi, ali se smatra da ste tek u 40-im godinama dovoljno ozbiljni da ga iznesete na pravi način. Izaberite ono efektne boje i oduševit ćete svojom odjevnom kombinacijom.

[ngg src=”galleries” ids=”923″ display=”basic_thumbnail”]

50-e

U ovim godinama ste jedna od onih žena  koja, kada je o modi riječ, igra na sigurno. Upravo zbog toga se preporučuje da birate klasične odjevne komade.

[ngg src=”galleries” ids=”924″ display=”basic_thumbnail”]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti