Pastelne boje od glave do pete: Ljubičasta, žuta, mint su trend ove jeseni

Piše: Redakcija

Ove jeseni ponovit će se ružičasti tonovi koji su prisutni u modi posljednjih nekoliko sezona, ali tu je i nova boja, ljubičasta, koja će zasigurno obilježiti jesen 2018. Naučite da ne izbjegavate pastelne boje nego samo da ih kombinujete, jer pastelne boje odlično se slažu s ženstvenim, nježnimj i romantičnim komadima odjeće za jesen. Pastelne boje mogu biti od glave do pete, naravno sve uz dobru kombinaciju. Nepogrješive su u kombinaciji s asimetričnim krojevima. Od kaputa do gležnjarica, pastelno se proširilo na sve komade.

Kao što smo već istakli ljubičasta je sigurno hit ove jeseni. Ona se najčešće treba nositi uz svjetlije komade, a sjajno stoji i uz crnu suknju ili pak sive traperice.

View this post on Instagram

🌧🌧☂️

A post shared by Eʙʙᴇsᴇɴ﹠Jᴇɴsᴇɴ (@ebbesenogjensen) on

Uprkos nekom našem uvriježenom stavu da žutu boju ne mogu nositi sve dame, ipak to nije istina. Žuta boja se lijepo slaže s mnogim bojama, naročito onim neutralnim poput bijele, sive, crne i smeđe. Pravo vrijeme da počnete nositi žuto jeste ove jeseni, nabavite jedan upadljivi komad odjeće koji je sada u trendu a moći ćete ga dugoročno koristiti kao što su jakne, mantili, kaputići ili sakoi. Morate priznati da žuti mantili i jakne podižu raspoloženje za vrijeme kišnih dana.

S bijelom bojom idealno je da kombinujete mint naglašene komade odjeće. To je zlatno pravilo sa kojim nikako ne možete pogriješiti. Jedan komad kao što je suknja može se kombinovati s bijelom košuljom ili pak majicom. Mint se odlično slaže i s drugim pastelnim bojama, ali je i idealan detalj poput laka za nokte, nakita ili torbice.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti