Moda: Plisirana suknja je must have

Piše: Redakcija

Osvježene novim bojama i razigranim uzorcima plisirane suknje i ove jeseni uvjerljivo vladaju modnim svijetom i streetstyle scenom. Jedan od glavnih razloga zašto volimo ovaj model suknje je što se može nositi uz patike, elegantne cipele na petu, ali i čizme. Plisirana suknja može biti dio ležernih dnevnih izdanja, ali i svečanog večernjeg looka,  te je savršen odgovor na svaku modnu dilemu

Manekenka Božena Lazarević izabrala je Versace model

Doktorica Aida Ćatić u plisiranoj suknji midi dužine

Severina je poznata po neobičnim modnim kombinacijama

 Plisirani kombinezon

Ukoliko niste ljubiteljica suknji, ali želite da budete u tredu tako što ćete nositi plisirane komade, preporučuje  se da izaberete plisirani kombinezon ili pantalone. Možete ih naći u gotovo svim higstreet buticima, a modni stručnjaci kažu da su najbolji izbor za svečane prilike.

Blogerica Zorana Jovanović

Must have

Sigurno je da će vaša odjevna kombinacija biti više primjetna ukoliko izaberete plisiranu suknju s neobičnim detaljima ili neku šarenu. No, ako ste ljubitelj jednobojnih modela, onda se preporučuje da svoju suknju ukrasite kaišem ili nekim sličnim asesoarom.

 

 

 Savršena kombinacija

Midi plisirana suknja u kombinaciji s predimenzioniranim džemperom savršen je izbor za posao ili odlazak na piće, a ono što je dobra vijest je da outfit možete zaokružiti patikama, koje su svakako garancija udobnosti. Ipak, modna pravila ove sezone kažu da su bijele čizme najpopularniji izbor kada je o obući riječ.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti