Emily Ratajkowski: Ponovo oduševljava besprijekornim kombinacijama

Piše: Redakcija

Elegantna i profinjena, ali uvijek sa zanimljivim twistom, poznata manekenka Emily Ratajkowski, ne prestaje javnost oduševljavati svojim modnim kombinacijama. U pastelnoj bež-roza kombinaciji manekenka Emily  se pojavila na događaju Candy Crush Friends. Kombinovala je elegantne nude roze hlače s uskom majicom u boji kože, a ovoj poprilično jednostavnoj kombinaciji dodala je torbu i sandale u sličnom tonu. Oblik sandala s tankim kajšićima čini da noge izgledaju duže i profinjenije, što doprinosi uspješnosti ove modne kombinacije.

Podsjećamo, Emily Ratajkowski i pored toga što se bavi modelingom ona je i glumica. Rođena je 7. juna 1991. godine, a postala je poznata kada se pojavila u spotu Robina Tika i Farela Vilijamsa, za pjesmu „Blurred Lines“.

Pored fantastične građe i seksipilnih izdanja, Emily se vrlo brzo istakla i po svom nepogrešivom modnom ukusu, a danas upravo ona predstavlja pravu modnu ikonu savršenog stila.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti